Asennushinnasto

Laskutyönä toteutettavat kohteet

Toteutamme yritysten ja kotitalouksien pienet työkohteet luotettavasti ja kilpailukykyisesti laskutyönä. Työhön käytetty työaika veloitetaan hinnaston mukaan, materiaalit ja tarvikkeet todellisen käytön mukaan.

Laskutyö on etenkin pienissä kohteissa tilaajalle vaivattomin ja edullisin toteutustapa. Suuremmissa kohteissa voidaan laskutyömenettelyyn liittää erikseen sovittu kattohinta.

Asennuspalveluhinnasto

Tarkista täältä sisäasennusten ajankohtaiset tunti- ja kalustohinnat sekä muut kulut.

Hinnasto 1.1.2020 alkaen

Urakalla toteutettavat kohteet

Urakkakohteissa rakennuttaja hankkii suunnitelman ja muut urakka-asiakirjat, joiden pohjalta annamme urakkatarjouksen. Pienet kohteet kuten esimerkiksi kesämökin sähköistämisen voimme toteuttaa urakalla myös siten, että urakkahintaan sisältyy tarpeellinen suunnittelu. Ennen tarjouksen antamista arvioimme ja varmistamme työkapasiteetin ja muut resurssit, jotta tarjouspyynnön tarkoittama työ voidaan toteuttaa asiakkaan aikataulu- ja laatutavoitteiden mukaisesti. Varaamme oikeuden mahdollisiin luottotietojen tarkistuksiin.

Hyväksytyn tarjouksen pohjalta laaditaan urakkasopimus. Siinä noudatetaan rakennusurakan yleisiä sopimusehtoja YSE 98. Jokaiselle urakkakohteelle nimeämme vastuullisen projektinhoitajan sekä kärkimiehen tai vastaavan asentajan.

Työn valmistuessa teemme kohteessa käyttöönottotarkastuksen mittauksineen. Valmiin työn luovutamme tilaajalle vastaanottokatselmuksessa, jossa tilaaja tai hänen edustajansa suorittaa kohteen tarkastuksen ja hyväksyy sen.