Clebox® -Älykäs sähkölämmitys

CleBox® – Hyödynnä aina halvin pörssisähkö helposti!

CleBox® on älykkään sähkölämmityksen ohjauksen palvelu kotitalouksille. Se käyttää pörssisähköä ja siirtää automaattisesti sähkönkulutuksen vuorokauden edullisimmille tunneille. Säästät sähkölaskusta 20–35%.

Pörssisähkö (Spot-sopimus) on halvinta saatavilla olevaa sähköenergiaa kuluttajille. Sen hinta kuitenkin vaihtelee tunti tunnilta.

CleBox®-laite optimoi sähkönkäytön markkinahinnan mukaan siirtämällä sähkönkulutusta halvimmille tunneille ja minimoi kalliiden tuntien energiankulutuksen. Säästät rahaa ja sähköä sekä samalla pienennät hiilijalanjälkeäsi vähentämällä energiankulutustasi.

CleBox pitää asunnon lämpötilan tasaisena. Et siis joudu tinkimään mukavuudestasi ympäristön hyväksi.

Säästyt lisäksi sähkösopimuksen kilpailuttamiselta, koska CleBoxilla käyttämäsi sähköenergian hinta on todistetusti markkinoiden keskimääräisiä sähkösopimuksia alhaisempi. 

Image

Kenelle CleBox sopii?

CleBox sopii sähkölämmitteisiin kohteisiin, kuten omakotitaloihin ja mökille. Se on omiaan kohteisiin, joissa on varaava sähkölämmitys. 

Näin saat CleBoxin

Teemme Sinulle ilmaisen tarvekartoituksen. CleBox asennetaan muutamassa tunnissa kotiisi sähkökeskuksen yhteyteen. Laite on pieni ja huomaamaton, mutta silti tehokas.  Lisäksi lämmitettäviin huoneisiin asennetaan pienet anturit. Voit tilata meiltä Timmi™-sähkösopimuksen kiinteistöösi samalla kertaa.

Laitetta varten tarvitset etäluettavan sähkömittarin ja internet-yhteyden. Laite käyttää yhteyttä hakeakseen Nord Poolista sähkön hintatiedot sekä Ilmatieteen laitokselta sääennusteet, joiden mukaan se ennakoi lämmityksen tarvetta.

Mitä CleBox maksaa?

CleBox-palvelun hinta laitteineen ja asennuksineen on alkaen 1495 €. Lopullinen hinta määräytyy asennuskohteen ja Sinun tarpeittesi mukaan. Huomaa, että voit hyödyntää asennustyön kotitalousvähennyksessä. Voit kysyä meiltä tarkemmista maksuehdoista.

Asennuksen jälkeen maksat palvelusta kuukausimaksua 5,90 €/kk. Hinta kattaa käyttöliittymän ylläpidon, pörssisähkön lisenssimaksun, uusien ohjelmistoversioiden automaattiset päivitykset, asiakas- ja tuotetuen ja energianeuvonnan.

Jos tarvitset myös internet-yhteyden, meidän kauttamme saat langattoman yhteyden edullisesti hintaan 7 €/kk.

CleBox maksaa itsensä takaisin 2–3 vuodessa. Katso tästä esitteestä esimerkkilaskelmat vuoden aikana syntyvistä säästöistä erikokoisissa talouksissa.

Näin käytät Cleboxia

Asennuksen ja esiasetusten jälkeen CleBox toimii automaattisesti.

Nettipalvelun kautta älypuhelimella, tabletilla tai tietokoneella voit seurata ja säätää asuntosi lämmitystä huonekohtaisesti . Voit säätää esimerkiksi loma-asunnon lämmitystä etänä. CleBox App -sovelluksella puolestaan voit seurata huoneiden lämpötiloja, pörssisähkön päivittäisiä hintoja sekä sääennusteita. 

Image

CleBoxista sanottua

”Meillä kotona sähkölasku pieneni n. 500 € ensimmäisen käyttövuoden aikana ja asuintilojen lämpötilat pysyivät tasaisempina.”

"Ennen lämminvesivaraaja on huutanut armoa koko päivän, nyt on saatu kymmenen tuntia päivittäisestä käytöstä pois. Se lämmittää silloin, kun käyttö on suurinta ja sähkö halvinta. Vielä kertaakaan ei ole lämmin vesi loppunut."

Myös me Keuruun Sähköllä olemme päässeet CleBoxin ansiosta nauttimaan huomattavasti tasaisemmista lämpötiloista toimitiloissamme – olemme siis aidosti iloisia tästä nykyaikaisesta oululaisesta innovaatiosta.

Lue Tomi Tukiaisen kokemuksia CleBoxista referenssitarinassamme.


Katso esitteestä esimerkkilaskelmat säästöistä (PDF)
.


Kerromme mielellämme lisää älykkäästä sähkölämmityksestä!