Oikein mitoitettua aurinkosähköä jokaiselle

Keuruun Sähkö Oy tarjoaa korkealaatuiset aurinkosähköjärjestelmät sähköntuotantoon omakotitaloihin, taloyhtiöihin, suurkohteisiin ja vapaa-ajan asuntoihin.

Yhdessä kumppanimme Solartukku Oy:n kanssa tarjoamme aurinkosähköjärjestelmien lisäksi näiden asennustelineet kaikille kattotyypeille, seinäasennuksiin ja maa-asennuksiin. Aina valmiiksi asennettuna.

Yleisin aurinkosähkön käyttötarkoitusperä on käyttää paneeleilla tuotettu sähkö itse. Sähköverkon ulkopuolisia järjestelmiä kutsutaan Off-Grid -järjestelmiksi. Tällaisia kohteita ovat yleisimmin vapaa-ajan asunnot.

Aurinkosähköjärjestelmistä löytyy myös sähköverkkoon kytkettäviä aurinkovoimaloita, joita kutsutaan On-Grid -järjestelmiksi. Kun aurinkosähköä ei ole saatavilla, saat käyttösähkön saumattomasti paikallisesta sähköverkosta.

EN1090-sertifioidut aurinkopaneelien asennusjärjestelmät on suunniteltu Suomen ankariin ilmasto-olosuhteisiin sopiviksi.
 

Taattua laatua

Laajennettu tuotetakuu maksimaaliseen turvaan

Nova-paneeleille myönnetään laajennettu täystakuu. Takuu suojaa järjestelmääsi ulkoisilta tekijöiltä kuten sään aiheuttamat vahingot, varkaus tai käyttöhäiriöiden aiheuttamat vahingot. Paneelien korkea laatu ja laadukkaat valmistustekniikat mahdollistavat täystakuun antamisen. Luotamme itse niiden toimintaan ja kestävyyteen niin vahvasti.

 

Jopa 35 % parempi vakaa tuotto

Nova-järjestelmät tuottavat lineaarisesti korkeaa tuottoa koko elinkaarensa ajan. Ensimmäisen vuoden tuottotakuu on vähintään 97 % mitatusta maksimitehosta. Seuraavien tuottotakuuvuosien teho ei vähenny 30-vuoden tuottotakuupaneeleissa yli 0,35 % vuodessa tai 25 vuoden tuottotakuupaneeleissa yli 0,71 % vuodessa. Viimeisenä tuottotakuun kattamana vuotena lähtöteho on edelleen vähintään 87 % tai 80 %. Mikäli tuottoteho on alle takuuarvojen, korvaamme sinulle erotuksen. 

Image

Tiesitkö, että jos kaikki maahan tuleva aurinkosäteily saataisiin hyödynnettyä, jo kahden tunnin aurinkosäteily riittäisi täyttämään koko maailman vuosittaisen energiatarpeen.

Suomeen kohdistuva säteilymäärä on vuositasolla liki sama kuin Keski-Eurooppaan kohdistuvan säteilyn määrä. Jos Suomen pinta-alasta hyödynnettäisiin 1% aurinkoenergiajärjestelmillä, se riittäisi kattamaan maan ympärivuotisen energiatarpeen. Mikä parasta, aurinkosähkö on täysin päästövapaata, äänetöntä ja huoltovapaata.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Pasi Kinnunen, 040 594 3448.

 

Referenssi Keuruun Sähkön asentamasta aurinkovoimalasta: Varissaaren aurinkovoimala.

 

aurinkosahko

Katso toimitilamme reaaliaikainen aurinkosähkön tuotto >>

 

Kerromme mielellämme lisää aurinkosähköjärjestelmistä!