Tapaa meidät Keuruun Markkinoilla!

Olemme tänäkin vuonna mukana Keuruun Markkinoilla ensi viikonloppuna 14.–15.7.2018!

Sininen telttamme sijaitsee lähellä liikenneympyrän puoleista porttia Kauppakujan ja Löytökujan risteyksessä. Osastollamme esillä muun muassa aurinkoenergia ja asennuspalvelumme sekä tietysti muuta asiantuntemusta koko konsernista. Järjestämme arvonnan, jossa palkintona on Harvian Legend-saunakiulu ja löylykauha. Keuruun Lämpövoima puolestaan järjestää tietovisan, jossa oikeaan tai lähimmäksi osuneelle osallistujalle on luvassa Muurikka-pannu!

Kiekonheittäjä Salla Sipponen, jota Keuruun Sähkö sponsoroi, on myös mukana markkinoilla osastollamme. Paras aika tavata häntä on aamupäivistä alkaen. Tule vaikka kokeilemaan, kuinka paljon painaa kiekko, jonka heitossa hän on tänäkin kesänä rikkonut ennätyksiään.

Luvassa on tietysti myös pieniä yllätyksiä kävijöille, joten tervetuloa joko koettamaan onnea, kysymään tietoa ja jättämään tarjouspyyntöjä, tai ihan vain rupattelemaan!

Markkinoiden ohessa järjestetään liikuntahallissa myös Talo- ja tonttipäivät, jossa meillä myös on oma kojumme. Sieltä saa ammattilaisilta tietoa esimerkiksi sähköliittymien rakentamisesta ja kaukolämpöverkkoon liittymisestä.